Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 50 m² bez realitkyJaromírova, Prague - Nusle

Jaromírova, Prague - NusleEquipped
PriceCZK 2,900,000


Byt v osobnim vlastnictvi ma 50 m2, 4. patro s vytahem, zcela rekonstruovany byt i dum, adresa Jaromirova 9. Byt je klidny a svetly (okna do prostorneho svetleho dvora), po totlani rekonstrukci pred rokem: plyn. karma, radiatory, nove drevene parketove podlahy, dlazba v kuchyni a v koupelne. Byt je zcela zarizen - pracka se susickou, mycka, kuchynska linka, lednice, nabytek. Ihned k nastehovani.

50 m2 Apartment in personal ownership, 4. floor with elevator, completely reconstructed building. The flat is quiet and bright (windows into a large bright courtyard) after COMPLETE reconstruction 1 year ago: gas boiler, radiators heating, new parquette floor, ceramic tiles in kitchen and bathroom. The flat is completely furnished - washing machine with dryer, dishwasher, kitchen line, large fridge. Available to move in immediately.

Property Characteristics

Listing ID132454
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space50
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.