Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 57 m² without real estateBulharská, Prague - Vršovice

Bulharská, Prague - Vršovice
PriceCZK 3,100,000


 K prodeji byt v nárožním cihlovém domě ve Vršovicích, po nastěhování ihned obyvatelný. Nemovitost v osobním vlastnictví, poplatky 4.600,-Kč (příspěvek do fondu oprav + el.+plyn).

Byt na 4. podlaží objektu s výtahem, světlý s dalekým výhledem (díky své poloze není stíněn budovami na protilehlé straně ulice), okna orientována na východ (do ulice Tolstého). Velikost jednotky 57m2 - 2 pokoje, kuchyňský kout, koupelna, předsíň, spíž + lodžie 3m2. K bytu náleží sklepní kóje 6m2. V bytě jsou nová okna s žaluziemi (dřevěná - europrofil s dvojskly), repasované původní dveře s nově instalovanými bezpečnostními prvky, na podlahách koberce a keramická dlažba. Zařízení bytu tvoří atypická vestavěná skříňová sestava, rohová kuchyňská linka s kamennou deskou; v koupelně pak rohová vana, umyvadlo se sloupem a kombi WC. Vytápění a příprava TUV je zajištěna lokálním plynovým kotlem. Byt je vybaven přípojkou na spol TV anténu a pevnou tel.linku.

Veškerá občanská vybavenost v místě (Tesco Eden 10min, nám. Svatopluka Čecha 5min....). Dostupnost MHD - bus, tram v blízkosti, metro A - Flora 15min.

K nastěhování: 1/5/2009

 

Property Characteristics

Listing ID13204
Layout2+kk
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha57
Floor4
Building typeOther

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.