Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 55 m² without real estateMistra Jana Husa, Most - Most II, Ústecký Region

Mistra Jana Husa, Most - Most II, Ústecký Region
PriceCZK 329,000


Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 s balkonem, 55 m2, ve 2. nadzemním podlaží panelového domu. Byt se nachází v Mostě, ul. M.J.Husa. Panelový dům je zateplen a má vyměněna původní okna za plastová.

Byt je kompletně vystěhován (včetně odstranění původních krytin podlah) a je připraven k okamžitému zahájení rekonstrukce důležitých prvků bytu (položení nové podlahy, rekonstrukce jádra a vymalování) – bez dalších nákladů na odvoz suti a dalšího starého materiálu.

V blízkosti prodávaného bytu se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, supermarket, obchody, MHD, hřiště, velké veřejné parkoviště, atd.).

Byt je možné financovat pomocí komerčního neúčelového úvěru se splatností 10 let a měsíční splátkou 3.600,- Kč. Veškeré poplatky spojené s užíváním bytu činí pro 4 člennou rodinu cca 3.500,- Kč.

Property Characteristics

Listing ID131921
Layout3+1
Floor2
Building typePrefab concrete
Užitná plocha55
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.