Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 156 m² bez realitkyOlešnice v Orlických horách - Olešnice v Orlických horách, Královéhradecký Region

Olešnice v Orlických horách - Olešnice v Orlických horách, Královéhradecký RegionEquipped
PriceCZK 1,800,000


Prodám rodinný dům s pozemky v Olešnici v Orlických horách cca 800 metrů od lyžařského areálu. Celkový stav domu je dobrý. Pozemky o výměře 1606 m2 tvoří s rodinným domem jeden funkční celek. Dům s pozemky je oplocený, situován k okraji obce s místní asfaltovou příjezdovou komunikací. V přízemí domu je vchodová veranda, předsíň se schodištěm, kuchyň, 3 pokoje, koupelna s WC, komora. Sklep je pod malou částí přízemí. V patře domu 2 pokoje. Půdorys domu 156 m2. Na dům navazuje vedlejší stavba, která slouží ke garážování vozidla, uskladnění paliva, dílna. Vytápění domu je ústřední na tuhá paliva. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Satelit, internet, na zahradě ovocné a okrasné porosty.

Property Characteristics

Listing ID131430
Layout5+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space156
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.