Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 61 m² bez realitkyU Olivovny, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský Region

U Olivovny, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 1,999,900


 Nabízím k prodeji zajímavě řešený byt v OV, 2+1 v obci Říčany u Prahy, v ulici U Olivovny, o velikosti 60,5 m2, v 6.p/7. p, výtah, byt je v původním udržovaném stavu, novější kuchyňská linka, orientace oken na SV, JZ. Dům prošel kompletní rekonstrukcí střechy, stoupaček, plastová okna, výtah, zateplení + nová fasáda. K bytu náleží sklepní kóje a spolu s vedlejším bytem sdílí balkon v mezipatře, který je součástí společných prostor. Uvedená cena je cena odhadní.

I offer a compelling solution for sale apartment in IP, 2 +1 Říčany village near Prague, in the street U Olivovny, the size of 60.5 m2 in 6.p / 7 p, elevator, the apartment is maintained in original condition, newer kitchen, windows on the orientation of the SV, JZ. The house underwent a complete reconstruction of the roof, pipes, plastic windows, elevator, insulation + new facade. The apartment belongs to a basement cubicle with the flat side shared balcony on the mezzanine, which is part of the common areas. That price is the estimated price.

Property Characteristics

Listing ID13131
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space61
Floor6
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.