Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 27 m² without real estateHerčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Herčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,400

+ Service chargesCZK 2,500


Pronajmu moderní, kompletně vybavený, nově zrekonstruovaný byt 1+kk/27 m2 v Králově poli. Nachází se v 12/12 n.p. revitalizovaného panelového domu v klidném prostředí na Herčíkově 14. Výborná dostupnost do centra Brna (TRAM 1, 12, 13, TROLEJ 32). Dům přímo naproti Technologickému parku. Do 500 m Billa, Lidl, lékárna, restaurace a přírodní rezervace Medlánecké kopce. Maximálně využitý prostor (3 vestavěné skříně, rohové WC, úzká pračka), renovace koupelny 2008 (SIKO), renovace kuchyně 2010 (ORESI, WHIRLPOOL vestavěná mikrovlnka, sklokeram. deska a trouba, ELECTROLUX lednice). Plastová okna, komplet nová elektrika a stupačky, plovoucí podlaha, parabola, UPC televize/internet, rozkládací pohovka (dvoulůžko), sklep, parkování před domem. Poplatky 2500 jsou na 2 osoby. IHNED K NASTĚHOVÁNÍ!

Fully equipped modern flat 5 min from Motorolla, 10 min from IBM. Supermarket, pharmacy, variety of restaurants and a recreational area - all in a walking distance. 12 minutes TRAM to the city centre.

Property Characteristics

Listing ID130710
LayoutStudio
Floor12
Building typePrefab concrete
Užitná plocha27
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.