Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 37 m² bez realitkyPadovská, Prague - Horní Měcholupy

Padovská, Prague - Horní MěcholupyPartially equipped
Monthly rentCZK 7,700

+ Poplatky za službyCZK 3,300


Krásný slunný podkrovní byt 1 + kk o ploše 37 m2, dispozičně velmi prostorně situovaný, se střešními okny, prostorným sklepem, garážovým stáním, nacházející se v klidné a dobře dostupné lokalitě Prahy v blízkosti Hostivařského lesoparku.

Byt je situován v posledním 5. patře novostavby z r. 2006 a nabízí se jako částečně zařízený. Kuchyň je vybavena kuch. linkou se spotřebiči (sklokeramická deska, el. trouba, digestoř), ledničkou a barem. Prostorná koupelna se střešním oknem, vanou a pračkou. WC zvlášť. V předsíni je velká šatní skříň a botník. Plovoucí podlahy a dlažba. Byt je orientován na jih. Zabezpečené garážové stání v ceně. Výborné dopravní spojení - 10 min. autobusem na metro trasy C-Háje, dále spojení na metro A-Skalka, B-Smíchov. Volné od 1.9.2014, PROHLÍDKY v červenci po dohodě e-mailem. Poplatky jsou kompletní včetně záloh na elektřinu, garážového stání a na všechny služby spojené s užíváním bytu. Požadujeme kauci 10.000,- a jeden nájem při podpisu smlouvy.

Nice bright cozy apartment 1 +kk in Horní Měchopupy, Prague 10, with cellar, garage availabale Kč 800,-/month. The apartment is located in the 5th floor of a brick house. The total floor area is 37 sqm. Not furnished. Available nice kitchen with appliances and washing-machine. In the bathroom there is a bath. On the floors there are floating floor and tiles. Nice site. Quiet street. The advantage of this site is its good accessibility (bus stop just 3 minutes from the house, metro C Háje 10min. by bus, metro A Skalka 15min by bus). Good civic amenities in the area of course. Everyone surely choose from rich offer of leisure activities - it is next to Hostivařký park. Ideal residence for young and dynamic couple. Ideal for you.

Property Characteristics

Listing ID130644
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Floor space37
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.