Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 74 m² bez realitkyDělnická, Prague - Holešovice

Dělnická, Prague - HolešoviceEquipped
Monthly rentCZK 15,500

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Krásný nový, plně zařízený půdní byt 3+KK s terasou. 10min do centra tramvaji (Maniny) - Metro Vltavska a Palmovka 2 zastávky tramvají. Byt je v krásném nově opraveném cihlovém domě. 2x záchod, vyhřívanou podlahu v koupelně (vana, masážní sprchový kout), 2xchodba, 1xkuchyně s obývacím protorem, 2x ložnice, 1x teraska. Byt je zcela a plně vybavený a bude připravený k nastěhování a využívání od dubna/května 2011. V případě, zájmu, lze nábytek odstěhovat. Cena je konecna a zahrnuje veskere poplatky vcetne utilit.

New 2 bedroom loft apprtment close to city centre (approx. 10minuts by tram from Venceslav Sq.) Appartment is fully furnished and will be ready to be rented out in April/May 2011. 1x bathroom (heated floor) with bath and massge shower corner, 2x toilet, 2x hallway, 1x kitchen with living space, 2x bedrooms, 1x terrace. If necessary, furniture can be moved out. Price is finall and includes all fees and utilities.

Property Characteristics

Listing ID130441
Layout3+kk
Floor5
Building typeBrick
Floor space74
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.