Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 39 m² bez realitkySvojsíkova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

Reserved
Svojsíkova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 6,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu pěkný malý byt 2+kk na klidném místě. Byt vybaven kuchyňskou linkou (dřez, sklokeramika, elektrická trouba a digestoř), pračkou, lednicí, internetovým připojením a krytým garážovým stáním. Vhodný pro single nebo pár apod. Jen slušným nekuřákům. Vše kryto smlouvou, řádná domluva. parkování v domě, další informace na vyžádání. Přednost dlouhodobější pronájem, minimum na rok. Výpovědní lhůta 3 měsíce nebo dohoda. Volný od 15. ledna 2017.

small apartment to rent, living room w kitchen unit, 1 bedroom, bathroom w. shower, balcony. The apartment is not furnitured, equipped w. washing machine and kitchen unit (kitchen-range, digester), fridge, internet connection provided. Parking inside the house. Non-smoking, covered by contract. Priority to longer contract, at least 1y. Opened to any question. Available from mid January 2017

Property Characteristics

Listing ID130244
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space39
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.