Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 75 m² bez realitkyOstrá, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Ostrá, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 11,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronájem kompletně zařízeného luxusního bytu 2+1 s parkováním, v atraktivní lokalitě Žabovřesk. Byt se nachází v přízemí RD se samostatným vchodem s maximálním soukromím pro nájemce. Celková plocha bytu je cca 75 m2. K bytu náleží prostorná terasa s příjemným posezením a nádherným výhledem do zahrady. Nabízí se skvělé ubytování v klidné části Žabovřesk na Palackém vrchu. Městská část Žabovřesky je často vyhledávána díky své bezprostřední blízkosti zeleně v podobě lesoparků s možností relaxačního využití tak i snadnou dostupností do centra Brna. Samozřejmostí je vynikající občanská vybavenost jako je třeba obchodní, kulturní a zdravotnické středisko „Rubín“, nákupní centra Billa, veškeré občanské služby včetně restauračních zařízení apod.

V obývacím pokoji je vestavěná stěna na míru s velkým úložným prostorem pro nájemce. Dále je zde rohová rozkládací sedací souprava s konferenčním stolkem, televizor, rádio a připojení k internetu. Z obývacího pokoje je výhled na terasu obklopenou okrasnou zahradou. Obývací pokoj je přímo spojen s jídelnou a kuchyní. Kuchyňská linka je zařízena běžnými zařizovacími předměty, elektr. sporákem s digestoří, myčkou, ledničkou s mrazákem a mikrovlnkou. Přes obývací část je přístupná menší ložnice s dvoulůžkem a šatní skříní. Koupelna je řešena s vanou, umyvadlem a WC. K bytu náleží komora, prádelna s pračkou a úložným prostorem.

Byt je vybaven novými hliníkovými okny s perfektní tepelnou a zvukovou izolací.

V bytě je zavedena přípojka pro rychlý internet 5Mb.

Property Characteristics

Listing ID129967
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space75
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.