Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 2778 m² bez realitkyBorová - Borová, Královéhradecký Region

Borová - Borová, Královéhradecký RegionEquipped
PriceCZK 3,399,000


Z velké části zrekonstruovaný RD s velkou zahradou. Dům a zahrada mají celkovou výměru 2778m2.

Obec se nachází cca 13km od Náchoda, Nového Města nad Met.a Dobrušky. Výborné autobusové spojení (téměř každou hodninu) . Zastávka cca 100m. Ve vedlejší obci (cca 3-4km) ŽŠ i MŠ. V okolí několik lyžařských vleků. Možnost inetrnetového připojení.

Dům je z části podsklepený a podkrový je předpřipraveno na vybudování dalších obytných prostor (balkonové dveře, částečné zateplení, hoblované natřené trámy a podlahové trámy).

Klenuté sklepy kombinace cihla kámen.

Vytápění litinovým kotlem s ústředním topením. Komb.bojler 200l. Nová elektrika (220V,380V), voda , odpady. Okna dřevěná (stáří 10let) nové vnitř.parapety. Podlahy: linolea, dlažba, koberec. Stropy převážně klenuté zateplené Climatizerem Plus (PC:60tis).

Střecha zcela nová (vazba, prkna, latě, betonové tašky) stáří cca 4roky.Oplechování a okapy meděné.

Součástí domu je prostorná nově zděná dvougaráž.

Venkovní fasáda (perlinka,lepidlo, probarvená SILIKONPLUS fasáda - omyvatelná,velmi prodyšná a vysoce odolná povětrnostním vlivům).

Vnitřní omýtky (krom jedné místnosti) jsou z omyvatelné probarvené akrylátové fasády (perlinka,lepidlo).

Komplet nová prostorná koupelna (samostatný sprchový kout + vana Love-story) s podomýtkovými bateriemi a podlahovým vytápěním. Kolem vany zabudovaná 4 diodová světla pro intimní osvětlení.

Závěsné WC.

Nová kuch.linka s vestavěnými spotřebiči (el.sporák a sklokeramická deska) dále chladnička, mrazák, digestoř. Možnost napojení myčky.

UVEDENÁ CENA ZAHRNUJE: pozemek (zahrada + nádvoří), nemovitost včetně veškerého vybavení : nový nábytek, sedací souprava, TV + satelit, dubová postel, aut.pračka Bosh, jídelní stůl + židle, kuch.spotřebiče, sekačka, křovinořez, fréza (PC 80tis), 2 používané profesionální motorové pily (PC 20tis/ks). Také komplet vybavená dílna (vrtací kladivo, brusky, pokosová pila , atd....hodnota cca 100tis). Palivové dřevo min. na jednu sezonu. Fasáda na dodělání zadní strany, 50m2 dlažby na balkon, míchačka.

MOŽNOST DOKOUPENÍ navazující stavební parcely (6000m2) s hospodářskou budovou, 1,5ha lesa a po možné dohodě se spolumajiteli a ZD cca 10ha polí.

PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ SLEVA.

Property Characteristics

Listing ID129552
LayoutOther
Floor1
Building typeOther
Floor space2,778
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.