Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 80 m² bez realitkyKáranská, Prague - Malešice

Určeno ke spolubydlení
Káranská, Prague - MalešiceEquipped
Monthly rentCZK 5,000


Hledá se 1 zodpovědný a čistotný spolubydlící do bytu obývaném 1 Češkou, 1 Američankou(hovořící česky) a jednou kočkou. Menší zvíře není problém. Výborná dostupnost do centra, plně vybavený byt včetně UPC TV a internetu, občanská vybavenost v lokalitě (supermarket, pošta, nonstop poliklinika a vet. klinika, restaurace apod.) a velmi férový majitel. Cena za pokoj 5000 včetně všech poplatků (krome UPS coz je okolo 250/os.). Jeden měsíc záloha (5000 Kč). Foto na vyžádání. Děkuji, Have a nice day. :)

Small pet no problem. Excellent transportation to the center, fully furnished flat including UPC tv and Internet, all amenities in the area (supermarket, post office, 24 clinic, vet's, restaurants etc) and a very fair landlord. Flat's 15,000 and the room is 5,000kc/mo. including utilities (except UPC which runs about 250/person) Photos on request. Thanks! Mejte se hezky!

Property Characteristics

Listing ID129281
Layout3+1
Floor13
Building typePrefab concrete
Floor space80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.