Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 106 m² bez realitkySeydlerova, Prague - Stodůlky

Seydlerova, Prague - Stodůlky
PriceCZK 4,100,000


 Mezonetovy byt 3+kk, puvodni stav, v bytovem dome z pol. 90. let, tri minuty od metra Nove Butovice, v blizkosti Prokopskeho udoli. Dispozice bytu dole:vstupni prostor, schodiste, obyvaci pokoj s kk, samostatne WC, komora, balkon; v patre: samostatne WC, koupelna, komora, 2 loznice. V dome novy vytah, elektronicke zvonky, moznost dokoupit kryte garazove stani v blizke ulici. Poplatky za sluzby 4950Kc, plus poplatky za plyn a elektrinu.

K nastěhování: 01/01/2009

 

Two floor appartment, in house constructed in mid. 90ties, 3 minutes walk from metro station Nove Butovice, near Prokopske udoli. Appartment ground floor: entrance hall, stairway, living room incl. kitchen, balcony, WC, storage; first floor: separate WC, storage, bathroom, 2 bedrooms. House has a new lift, generally well taken care of. Possibility to buy parking place in garage in close by street. Services fees monthly 4950 Kc, plus gas and electricity fees.

Property Characteristics

Listing ID12919
Layout3+kk
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space106
Floor4
Building typeOther

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.