Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 27 m² bez realitkyRumunská, Liberec - Liberec, Liberecký Region

Rumunská, Liberec - Liberec, Liberecký Region
Monthly rentCZK 5,400


Ahoj.Hledáme 2studenty/studentky nebo nejlépe pár do velkého pokoje (4,5 m x 6 m) v bytě v centru Liberce v Rumunské ulici (pod Plazou, s průchodem do ulice Moskevské). Byt má skvělou polohu, ve zděném domě ve 3. patře. Vedle bytu je překrásný park. Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka, WC i koupelna. V kuchyni je k dispozici sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, myčka na nádobí. Pokoj, který pronajímáme je situován na klidnou stranu do dvora. V pokoji jsou dvě velká okna opatřená žaluziemi.

Cena za celý pokoj je 5400Kč. (2700 kč/os.) Cena je včetně poplatků i s vysokorychlostním internetem. Pokoj je nezařízený, ale můžeme v něm zadarmo nechat psací stůl. Je to velký slunný pokoj a díky poloze ideální pro mladé lidi – všude je to kousek. Možnost nákupů vedle v Bille v Plaze nebo v Tescu. Pokud máte zájem nebo nějaké otázky, neváhejte mne kontaktovat. Budeme se těšit. Nástup možný od 1.4. 2011.

Property Characteristics

Listing ID129139
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space27
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.