Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 31 m² bez realitkyPrague - Vysočany

Prague - VysočanyEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Byt 1kk vhodný k dlouhodobému pronájmu v novostavbě Nová Harfa v ulici Podkovářská, Praha 9 – tram/bus/metro, 15 min MHD do centra města, v 2. patře s výtahem a balkonem situovaným na východ (31m2 byt, 8m2 balkon). Byt je vkusně designován a plně vybaven s dostatečným úložným prostorem (TV, DVD přehrávač, lednice, varná deska s elektrickou troubou, varná konvice, toaster, nádobí, nábytek, ..atd.),10.000CZK vč. poplatků/měsíc. Dvě měsíční kauce podmínkou. Přiložené fotografie. V případě zájmu o prohlídku prosím volejte: +420 603 882 634.

Flat 1kk available for a long term rent, situated in a new development Nová Harfa at Podkovářská street, Prague - tram/buss/tube, 15 min by public transport to the City Centrum, on 2nd floor with lift, incl. balcony facing East (31sqm flat, 8sqm balcony). Flat is nicely designed and fully equipped with enough luggage room (TV + DVD recorder, fridge, cooker with electric oven, electric cattle, dishes, furniture ..etc.), 10.000CZK incl. service charges/month. Two month deposit is requested. Photos attached. If interested to set up a viewing please call: +420 603 882 634.

Property Characteristics

Listing ID128439
LayoutStudio
Floor2
Building typeOther
Floor space31
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.