Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 390 m² without real estateBílý Potok , Bílý Potok - Bílý Potok pod Smrkem, Liberecký Region

Bílý Potok , Bílý Potok - Bílý Potok pod Smrkem, Liberecký Region
PriceCZK 2,590,000


VÝHODNÁ INVESTICE. SLEVA 10 % PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ.K prodeji nabízíme komplex 3 budov,přístupových cest a parcely vše o celkové rozloze

5322m2 v Chráněné krajinné oblasti Jizerský hor v obci Bílý Potok pod Smrkem.Nemovitost představuje jedinečnou možnost investice a po renovaci lze využít jako penzion,nájemní byty (v obci je veliký nedostatek nájemních bytů),dům pro seniory,chráněná dílna a ubytováním a pod.Hlavní budova postavena 1886 (půdorys 390m2) má solidní žulové a cihlové zdi,je v dobrém konstrukčním stavu,třípodlažní,částečně podsklepená,s více než 20 místnostmi. Část přízemí má klenuté stropy,v 1. patře se také nachází 3+1 byt.Velice prostorná půda se zdravými krovy je ideální pro vestavbu 2 bytových jednotek.Střecha v dobrém stavu-hliníkové šablony.Za hl. budovou se nachází částečně podsklepená 2 patrová stodola (půdorys 140m2) a vedlejší patrový domek (90m2).Přístupová cesta k budovám a malé nádvoří před stodolou jsou vyasfaltované.Součástí prodávané nemovitosti je parcela o rozloze 2800m2,situovaná za domem,která je zahrnuta do územního plánu obce a je možno ji rozdělit na 3 stavební parcely s nerušenými výhledy na Jizerské hory a Frýdlantské cimbuří.Lokalita nabízí snadný přístup k vyhledávaným turistickým atrakcím:cyklotrasa Singltrek-2km,Jizerská magistrála-7 km, 6 sjezdovek (nejdelší 2,5 km)+kabinková lanovka a noční lyžování z polské strany Smrku-14 km.Hustá sít značených turistických a cyklo tras. Wellness procedury v Lázních Libverda-4 km,koupaliště-3 km,krytý bazén 8 km (Nové Město).

Nemovitost je situována ve svahu,daleko od řeky a nebyla zasažena při povodních.

Liberec-27 km,Frýdlant-12 km.V obci vlaková a linková autobusová doprava,škola,školka,obchod,pošta,3 restaurace.

Důvodem prodeje - stěhování do zahraničí.

For any information regarding this property, please contact the owner, who speaks fluent English

Property Characteristics

Listing ID127212
LayoutOther
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha390
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.