Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 32 m² without real estateJežkova, Brno - Lesná, Jihomoravský Region

Ježkova, Brno - Lesná, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,290,000


Prodám velmi pěkný slunný byt 1+1 v OV, ve vyhledávané lokalitě blízko přírody v Brně na Lesné, ulice Ježkova. Byt se nachází v 5. patře osmipatrového zrevitalizovaného panelového domu s výtahem, novými lodžiemi.

Dispozice bytu : kuchyň 3,1m2, spíž 0,3m2, pokoj 18,33m2, předsíň 2,46m2, koupelna a WC 2,09m2, lodžie 5,85m2. K bytu náleží i sklepní kóje o výměře 1,1m2. Celková výměra je tedy 32,13m2.

V kuchyni je nová kuchyňská linka včetně lednice a pračky, které v bytě zůstanou. V bytě jsou nová plastová okna včetně žaluzií, v pokoji zachovalé parkety. V kuchyni, předsíni a na WC je nové PVC. V předsíni úložný prostor.

Orientace bytu JZ. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost (pošta, škola, obchody...). Zastávka MHD 2 minuty od domu. Bezproblémové parkování před domem. Byt je volný po dohodě. Celkové náklady na byt jsou cca 3.000,-/měs. vč. internetového připojení. Právní servis a financování zajištěno.

Property Characteristics

Listing ID125968
Layout1 bedroom
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha32
Floor5
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.