Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 51 m² bez realitkyMagistrů, Prague - Michle

Magistrů, Prague - MichleEquipped
Monthly rentCZK 12,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nový zkolaudovaný byt,ve třípatrovém činž.domě s atriem, bez RK majitel objektu. Byt je zařízen nábytkem - velká postel, pohovka, stolky, skříň,nově vybavená kuchyň,sklokeramická deska,trouba,lednice,pračka, plovoucí podlahy, pěkná nová koupelna s vanou, samostatné topení a ohřev TUV na plyn, bezpečnostní dveře, plastová okna, WiFi – zdarma, možno tel. linka, okamžitá asistence a řešení v případě jakýchkoliv poruch,(správce v objektu). Klidná lokalita, širší centrum.(11 min tramvají na Václavák) MHD ve vedlejší ulici, park, škola, školka, poliklinika, obchody, banka, sportovní vyžití atd."za rohem". Výborné spojení MHD na metro C i A, 5 min.autem na D1 / již. spojku, vlak (Vršovice). Byt se nachází ve velmi dobré, klidné a bezpečné lokalitě, parkování možno před domem a v přilehlých ulicích – žádné parkovací zóny a je ihned k nastěhování. Při

podpisu smlouvy min. na 12 měs.je splatná kauce ve výši 20 000 Kč. Byt je vhodný pro pár (manželská postel) nebo jednotlivce.

Property Characteristics

Listing ID124967
Layout1 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space51
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.