Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale • 22 m² bez realitkyBulharská, Prague - Vršovice

Bulharská, Prague - Vršovice
PriceCZK 1,450,000


 Prodám garsonieru v OV na pomezí Vršovic a Vinohrad. 1. patro (2. podlaží). Metro Flora 10 min., nejbližší MHD 1-2 min. (zastávka Na Míčánkách). Dům skeletového typu, po rekonstrukci kromě odpadů (bezpečnostní vchodové dveře, dvůr, výtah, schránky, elektrorozvody, střecha). Byt spíše k rekonstrukci (nutná oprava/výměna oken), koupelna společně s WC, starší kuchyňská linka bez sporáku, na podlaze parkety, stropy 2,65 m, sklep 1m, dálkové topení. K bytu náleží podíl na 1 bytové a 1 nebytové jednotce, na společných prostorách domu a na pozemku domu. Orientace oken na sever, byt je ale světlý.

K nastěhování: 28/12/2008

Studio flat for sale, personal ownership, 1. floor, 23m, Vrsovice-Vinohrady, Bulharska street. Building condition - very good, reconstructed. Cellar 1m. 10 min. to Flora metro station, 2min to Na Micankach bus station. The flat is not furnished and not renovated. Available now.

Property Characteristics

Listing ID12428
LayoutOther
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space22
Floor2
Building typeOther

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.