Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 119 m² without real estateRohožnická, Prague - Újezd nad Lesy

Rohožnická, Prague - Újezd nad Lesy
PriceCZK 3,690,000


Atypický, světlý a prostorný půdní mezonetový byt 4 + kk z r. 2003 se slunnou terasou a velkým sklepem v atraktivní lokalitě Prahy 9 v Újezdě nad Lesy. Plocha bytu je 112,2 m² a 7 m² terasy, navíc rozlehlý sklep. Byt se nachází ve dvou podlažích (4. a 5. p.), je v osobním vlastnictví – cihla. Byt je z větší části situován J/Z.

V bytě se nachází vestavěná kuchyňská linka z masivu s vestavěnými značkovými spotřebiči a vestavěné skříně. V obytných místnostech je plovoucí podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba a mezi patry dřevěné schodiště. V koupelně se nachází i okno. Pokoje jsou neprůchozí. Plastová okna, v některých žaluzie, dále markýzy a látkové rolety. Zavedena kabelová televize a internet.

Byt se nachází v blízkosti Klánovického lesa, klidné bydlení. Přednostmi této lokality jsou výborná občanská vybavenost - mateřské školy, základní školy, soukromá hlídací centra, zdravotní středisko s lékárnou, 3 supermarkety, dvě nově vznikající střediska nákupů a služeb, koupaliště, golfové hřiště, wellness centrum, tenisové kurty, cyklostezky..., dobrá dostupnost do centra Prahy, 5-ti minutové intervaly MHD. Bezproblémové parkování v těsné blízkosti domu.

Měsíční poplatky na byt: 1200,- (fond oprav, sekání trávy, odstraňování sněhu, účetní, úklid domu).

2500,- (studená a teplá voda, teplo-ústřední vytápění)

Poplatky jsou nízké, před několika lety proběhla komplexní rekonstrukce domu a tudíž se ani do budoucna neočekává jejich podstatné navýšení.

Dům je velice tichý, vchod má pouze 8 bytů.

Property Characteristics

Listing ID123993
Layout4+kk
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha119
Floor4
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.