Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² bez realitkyHavlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Havlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Pronajmu byt 2+1 po kompletní rekonstrukci pro nekuřáky. Dům je také po rekonstrukci (plastová okna, stoupačky). Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (v bezpečné výšce) a jeho plocha činí 50 m2 (dva neprůchozí pokoje a obytná kuchyň) + sklep 2m2. Možnost využívání společné kočárkárny. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Byt je částečně vybaven - nová kuchyňská linka, pračka, velká vestavná skříň. Ostatní pokoje možno dle dohody dovybavit. Z jednoho pokoje francouzské okno s malým balkonkem a výhledem do oplocené zahrady s pískovištěm. Zahrada není určená k venčení psů. Výborná dopravní dostupnost (tram 2,5,6,7,8), veškerá vybavenost. Vhodné pro 2, max 4 osoby. Možno i jako studentské bydlení. Bez domácích zvířat. Dle dohody je možné aktivovat internet. Nájem 8000,- Kč + inkaso (pro dvě osoby 3500,- Kč)

The flat consists of bedroom, living room and a separate eat-in kitchen with appliances. All with wood floors. Situated on the ground floor.

Spielberk office centre 5 minutes walk. Tram 2,5,6,7,8 station 2 minutes walk.

Suit non smoking profesionals, or students.

Pets not allowed.

Property Characteristics

Listing ID123204
Layout2 bedroom
Floor1
Floor space50
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.