Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 353 m² without real estateŠeříková, Jesenice - Osnice, Středočeský Region

Šeříková, Jesenice - Osnice, Středočeský Region
PriceCZK 7,050,000


Prodej rodinného půldomu s patrovou garáži. V přízemí se nachází vybavená chodba s do zdi zabudovanými skříněmi, se záchodem, sprchovým koutem, umyvadlem a technickou místností, vstupujeme do prostorného obývacího pokoje spojeném s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem do zahrady.

V patře domu pak nalezneme záchod s umyvadlem a vanou a tři místnosti, ze kterých jedna se vstupem na balkonový prostor. V půdním prostoru domu je vybavená jedna místnost pro hosty s radiatorem, střešním oknem a skladovým prostorem.

Na pozemku je zastřešený posed s přívodem vody a krbovým grillem, parkovací prostor pro dvě vozidla s elektrickými vraty (možnost parkovat i v ulici) a dvoupatrová, zateplená garáž. V přízemí garáže je plně zařízená sauna.Dům je vytápěny ustředním topením vyhřívaným plynovým kotlem.

Pro trávení volného času jsou zde různá sportoviště, stadion, místní knihovna a příroda kolem. Nedaleko domu je spojení s MHD do Prahy. Cesta automobilem do Prahy ke stanici metra Opatov pouhých 12min.

Property Characteristics

Listing ID122574
Layout5+1
Building typeBrick
Užitná plocha353
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.