Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 75 m² without real estatePražského, Prague - Hlubočepy

Pražského, Prague - Hlubočepy
PriceCZK 2,950,000


Prodej velmi hezkého slunného bytu (J, JZ) o velikosti 3+1 a výměře 75 m2, 5.patro/7 ,OV, k bytu náleží také lodžie přiléhající k obývacímu pokoji a sklepní kóje. Byt je po kompletní rekonstrukci: zděná zvětšená koupelna s rohovou vanou a WC, nové elektrorozvody, nové stoupačky a rozvod vody, v každém pokoji přípojka na TV a internet, nové podlahy : obývací pokoj – kvalitní dřevěná podlaha, kuchyně – italská dlažba, koupelna dlažba, v ostatních prostorech plovoucí podlaha, v celém bytě jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi, nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, v chodbě na míru vestavěna prostorná skříň, botník a další úložný prostor, nové interiérové dveře vč. obložek po celém bytě, měřidla na topení, teplou i studenou vodu.

V blízkosti zastávek MHD v dosahu cca 3 min, stejně jako ostatní občanská vybavenost, Prokopské údolí několik minut chůze, větší volně přístupné parkoviště v těsné blízkosti, či možnost parkování u domu (lepší možnosti parkování). Byt k dispozici do měsíce, cena uvedená je při rychlém jednání.

Property Characteristics

Listing ID122334
Layout3+1
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha75
Floor5
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.