Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyHusitská, Prague - Žižkov

Husitská, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nedávno zrekonstruovaný krásný apartmán nacházející se ve 3. patře domu s výtahem v klidné historické části Prahy. Skládá se z ložnice, prostorného obývacího pokoje, kuchyně a koupelny. Plně vybavený moderním nábytkem a veškerým zařízením (satelit, wifi připojen, pračka, sušák, žehlička, žehlící prkno, myčka). Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou. Nejbližší autobusová zastávka je jen 50m od domu. Z balkonu je krásný výhled na Kostnické náměstí a okolní historické domy, V přízemí se nachází malá samoobsluha, která nabízí všechny základní potraviny. Celá budova je taktéž nově zrekonstruovaná.

This one-bedroom apartment was reconstructed not long ago. It is located on the 3rd floor of a house with the elevator in a calm historacal part of Prague. Fully furnished including the most modern technologies (TV, satellite TV receiver,wifi cinnection, washing mashine, dishwasher, iron board and iron ) The apartment is well available by public transport.The bus stop is 50m from house. From the balcony, there is a nice biew on Kostnické square and surrounding old houses. In the basement, there is a small grocery witch provides basic food. Whole building is newly reconstructed as weel.

Property Characteristics

Listing ID121468
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.