Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 78 m² bez realitkyJanáčkovo nábřeží, Prague - Smíchov

Janáčkovo nábřeží, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 15,200

+ Poplatky za službyCZK 10,230


Slunný a částečně zařízený byt v secesním domě s výtahem a 24 hodinovou recepční službou. Dovybavení nábytkem po dohodě.

V domě je k dispozici vnitřní bazén, sauna, místnost pro úschovu kol, golfových holí, lyží ... Dále je zde možnost využít společenskou místnost na pořádání různých akcí (kuchyňka, soc. zařízení a místnost s barem). Dům je umístěn na velmi hezkém místě v blízkosti Vltavy a Jiráskova mostu.

Tramvajová a autobusová zastávka Arbesovo náměstí (6,9,12,20;176) je vzdálena cca 3 minuty chůze a zastávka Anděl cca 10 minut chůze.

Sunny and partly furnished apartment in an Art Nouveau building with lift and 24 hour reception. Retrofitting furniture in agreement.

In the house is available indoor pool, sauna, room for bikes, golf clubs, ski ... Then there is a possibility to use the lounge for organization of some events (kitchen, bathroom and room with bar). The house is situated on a very nice place near the river Moldau and Jiraskuv Bridge.

Tram and bus stop Arbesovo namesti (6,9,12,20;176) is located about 3 minutes of walk and metro station Andel about 10 minutes of walk.

Property Characteristics

Listing ID121174
Layout2+kk
Floor2
Floor space78
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.