Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 67 m² without real estatePomořanská, Prague - Troja

Pomořanská, Prague - Troja
PriceCZK 2,583,000


RK NEVOLAT!!

Byt se nachází v ulici Pomořanská v klidné atraktivní lokalitě na okraji chráněné krajinné oblasti Trojská kotlina.Dobrá dostupnost do centra - 7 min.busem na metro Kobylisy.V místě veškerá občanská vybavenost - několik MŠ, ZŠ, pošta 2 min. pěšky, za domem konečná zastávka autobusů 144,177,202, drogerie DM, Albert a další, před domem poliklinika (vč. zubaře a dětského odd.), OD Krakov, 10 min. pěšky do ZOO, přímo u domu les - Botanická zahrada. Z bytu výhled na Prahu.

Byt 3+kk 67m2, 10/12 je po kompletní rekonstrukci a v OV.Prostorná hala. Částečně zařízený - vestavěný nábytek na míru (skříně a police v ložnici, pokoji, předsíni),obložení radiátorů, nábytek v koupelně, kuchyňská linka včetně spotřebičů, stůl, židle a barový pult,PC stůl.WC zvlášť.Podlahy laminátové a dlažba.

Dům je po celkové rekonstrukci v roce 2009 - zateplení, fasáda, stoupačky, topení, 2 velké výtahy, plastová okna. K bytu patří sklípek na patře.

Zděné jádro,rozvody kabelové televize,internetu a telefonu,wifi.Parkování bez problémů před domem.

Pokud se mi nedovoláte, pište prosím SMS nebo email.

Property Characteristics

Listing ID120276
Layout3+kk
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Floor space67
Floor10
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.