Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 46 m² bez realitkyDružstevní, Prague - Nusle

Družstevní, Prague - Nusle
Monthly rentCZK 12,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 15,000


PRONÁJEM PĚKNÉHO BYTU - REALITNÍ MAKLÉŘI PROSÍM NEKONTAKTOVAT

Moderní a útulný byt ve 3.patře cihlového domu bez výtahu. Byt je bez nábytku, jsou zde však 2 velké vestavěné skříně, kuchyně, barový pult s policemi, pračka, lednice. Byt se nachází v klidné ulici a okna má orientovaná do dvora. Lokalita je velmi dobře dopravně dostupná a centrum je vzdálené 10 minut tramvají. Parkování dostupné před domem. V ceně nejsou zahrnuty platby za vlastní spotřebu plynu a elektřiny. K dispozici ihned, prohlídky možné kdykoliv.

Modern and cozy flat on the 3rd floor of a brick apartment building without an elevator. The flat is not furnished, however provides 2 spacious wardrobes, kitchen, bar table with storage space, fridge, washing machine. The flat is situated on a quiet street with windows oriented to the courtyard. The location is very well accessible by public transport and city centre is reachable within 10 minutes. Parking is available in front of the building. Payments for gas and electricity consumption are not included in the stated price. Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID119909
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space46
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.