Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 5+1 • 14 m² without real estateMarie Steyskalové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Designed for roommates
Marie Steyskalové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 3,100


Samostatný menší pokoj blízko centra na ul. Marie Steyskalové (8 min na Českou). K dispozici velká kuchyň včetně lednice, sporáku a nádobí, dále pračka, WiFi internet, 2x koupelna a soc. zařízení. Jen pro Vás k dispozici další pokoj, který je možné využít jako šatnu, obývák, apod. Částečně zařízeno - velká šatní skříň s nástavcem, 3 menší skříně, stůl, židle, velké zrcadlo, přímotop. V případě zájmu je možné odkoupit ostatní zařízení (i jednotlivě). V obou pokojích plastová okna se žaluziemi.

Jedná se o RD, kde bydlí pouze nájemci, mladí pracující. K domu patří zahrada s terasou a grilem. Velký sklep s možností uskladnění kol, lyží apod. Klidná ulice, poblíž Wilsonovho lesa, nedaleko vede cyklostezka. Domácí zvířata povolena.

K nastěhování od 1.2., cena je 3 100,-/pokoj v případě obsazení 1 osobou, včetně inkasa a WiFi. Smlouva s přímým majitelem, bez RK. Bližší info a sjednání prohlídky na mailu.

Property Characteristics

Listing ID119886
Layout5+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha14
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.