Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 20 m² without real estateKlimentská , Prague - Nové Město

Klimentská , Prague - Nové MěstoPartially equipped
Monthly rentCZK 7,900


V historickém centru Prahy 1, v blízkosti Petrské věže nabízíme k pronájmu částečně vybavené kanceláře, cca 20m2 za 7900,-Kč - plus poplatky za služby, vše v 1.patře vzdělávacího centra „pronajemklimentska“ s vlastní recepcí.

V místě pracovní, vzdělávací a školící centrum nabízí k pronájmu dvě kanceláře s vlastní recepcí, cateringem a doplňkovými službami je v místě s perfektní občanskou vybaveností – restaurace, obchody, metro, vše dostupné v docházkové vzdálenosti. V blízkosti se nachází Florentinum a Palladium. Práce v centru pro náročné. Orientace oken mimo hlavní ulici do klidné vedlejší ulice vedoucí na Petrské náměstí. V prostorách se v měsíci březnu a dubnu dokončují rekonstrukce. V domě jsou k dispozici služby recepce, vysokorychlostní internet, bezpečnostní služby, hodinový pronájem zasedacích a školících místností, catering a mnohé další služby. Více na pronajemklimentska.cz Ceny jsou konečné s DPH.

Property Characteristics

Listing ID119612
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Plocha kanceláře20
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.