Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1850 m² without real estateBabice nad Svitavou, Babice nad Svitavou - Babice nad Svitavou, Jihomoravský Region

Babice nad Svitavou, Babice nad Svitavou - Babice nad Svitavou, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,405,000


Nabízím k prodeji velmi krásný rovinatý pozemek o velikosti 1850 m2 určený k trvalému bydlení ve velmi krásné a žádané lokalitě Babic nad Svitavou, vzdálené 20 km od Brna. Pozemek se nachází na okraji nezahuštěné zástavby RD, na vrcholu kopce Stádla s nádherným výhledem do lesů Moravského krasu. K pozemku vede obecní komunikace v níž jsou umístěny inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina). V obci není plyn. Šířka pozemku u komunikace je 19,5m a délka 105m. V obci je veškerá občanská vybavenost, doprava zajištěna IDS (autobus, vlak). Ideální prostředí pro rodinné bydlení a k relaxaci v klidné lokalitě s dostatkem soukromí (žádný satelit), v bezprostřední blízkosti lesa (cca 80m). Cena k jednání pouze 1300 Kč/m2. Více informací a fotek na uvedeném emailu nebo telefonu.

Property Characteristics

Listing ID119461
OwnershipPersonal
Floor space1,850
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.