Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale 2+kk • 51 m² bez realitkyBidláky, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Bidláky, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region
PriceCZK 600,000


Mimořádně luxusní salon (kadeř, kosmet, masáže), designový nábytek, italský mramor - podlahy, povrch nábytku, klimatizace, podlahové vytápění. Kuchyň vybavená kadeř. nábytkem na míru. WC zvlášť pro klienty a pro personál šatna, WC, sprcha. Nejvyšší hygienický standard. Součástí ceny je značka, propagace, databázový web na míru, vybavení na prodluž. řas a vlasů etc. Parkování přímo u objektu. Lokalita s mnoha kancelářskými budovami v okolí. Nájem 10920Kč/měs + energie 5530,-Kč. Prodej z rodinných důvodů.

Luxurious beauty salon at the centre of Brno equipped with a design furniture, Italian marmor (floors, top of the furniture), air-conditioned, floor heating. A room for hairdressers' + waiting room, a room for massage + cosmetics. Separate WC for customers and personnel (changing room, WC, shower), highest hygienic standard possible. The price includes the name of the salon, promo and sophisticated website, possible to buy also the domain and web-hosting. Parking: right at the house.

Property Characteristics

Listing ID119101
Layout2+kk
Building typeBrick
Floor space51
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.