Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² bez realitkyNove Sady, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Nove Sady, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,900,000


Nabizim k prodeji cihlovy byt na ulici Nove Sady 39 v centru Brna. Dum je v relativne klidne lokalite, cerstve po celkove rekonstrukci vcetne stupacek,zatepleni a balkonu, v dome je i vytah. Byt ma nova okna,puvodni kuchynskou linku, castecne zdene jadro, jinak je v puvodnim stavu,vhodny primo pro bydleni nebo idealni pro rekonstrukci do podoby, jakou si bude budouci majitel prat. Dopravni dostupnost je vynikajici,cca 5 minut pesky do centra Brna. Nedaleko je i tramvajova trat (linka c.8).Asi 100 metru vzdalena je prodejna potravin Billa, asi 300 metru Tesco a Galerie Vankovka. K bytu nalezi i sklep 2,3 m4. Vytapeni je centralni,ale po zatepleni neni treba prakticky topit,plyn je zaveden,moznost pripojeni UPC(internet,kabelova televize). Zalohy jsou asi 4000Kc vcetne prispevku na provoz domu. Celkove dobra investice na horsi casy.

Rozmery:

Pokoj:18.3m

Pokoj:17.3m

Kuchyne:9.2m

Predsin:4.2m

Koupelna:1.9m

WC:0.9m

Spiz:0.5m

CELKEM:52.3m + Balkon:2.6m + Sklep:2.3m = 57.2m

I offer a brick flat in center of Brno, the building is after complete reconstruction, located in relative quiet location.The flat itself has new windows and is suitable for reconstruction according to needs of future owner. Traffic availability is perfect, about 5 minutes by foot to city center, there is also a tram and train station nearby. Generally, it`s perfect like an investment...

Property Characteristics

Listing ID118587
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space57
Floor3
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.