Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 42 m² without real estateZbudovska, Prague - Libuš

Zbudovska, Prague - Libuš
Monthly rentCZK 10,000


 V lokalitě Libuš nabízím k pronájmu pěkný, zařízený byt s bezpečnostními dveřmi, zděným jádrem, plastovými okny a plovoucími podlahami v zatepleném domě. Dvě neprůchozí místnosti jsou oddělené se samostatnými vchody, nová kuchyňská linka plně vybavená s nádobím, elektrický sporák s troubou, lednička a automatická pračka. Chodba je s odkládacím prostorem, koupelna a WC oddělené . Obývací pokoj je zařízen rozdělitelným dvojlůžkem, šatní skříní, TV. Možnost UPC a internet. Součástí nájmu je sklepní kóje a relaxační zóna vnitrobloku, uzamykatelná a přístupná pouze pro nájemníky. Parkování u domu, popřípadě na hlídaném parkovišti. V blízké docházkové vzdálenosti je několik supermarketů Lidl, Tesco. Metro Kačerov 10 minut autobusem.

K nastěhování: 29/12/2008

 Flat for rent located in Libus area, fully furnished with protected door, brick bathroom, windows with plastic frames and flooding floors in thermo isolated panel building. Two not connected rooms are divided by separated entrance, new kitchen unit with dishes, electric cooker with oven, fridge and washing machine. Corridor, bathroom and WC separated. Living room furnished with two twin beds, wardrobes, TV. Possibility of UPC cable and internet. Cellar and relax courtyard only for flats owners inclusive. Parking possible by house, or next is supervised car park. Shops and restaurants around. Metro C Kacerov 10 min by bus.

Property Characteristics

Listing ID11829
Layout1 bedroom
Building typeOther
Užitná plocha42
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.