Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² bez realitkyBřezovická, Prague - Horní Počernice

Březovická, Prague - Horní PočerniceEquipped
Monthly rentCZK 9,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízíme pronájem přízemního bytu 1+kk, který je součástí rodinného domu. Samostatný vchod se závětřím.Plně vybavená kuchyně s kk-mikrovlnná trouba dvouplotýnkový vařič,lednice,dle dohody možnost přidání pračky ke kuchyňské lince, nebo možnost vyprání a usušení prádla námi v rámci služeb/,dále vybavená obývací ložnice vybavená tv a obývací stěnou s šatní skříní pro 2, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.Malá terasa před vchodem, která bude k dispozici- bude hotová v dubnu.Novostavba. Vhodné pro 1-2 osoby. MHD 3 minuty chůze od bytu. K nastěhování ihned.

I offer a flat appartment 1+kk which is part of a family home. It has ist own separate entrance is fully furnished, separat kitchen with microwave, refigerator, a small bathroom a small living roome two bed and WIFI and television. A small separat sun deck will bee finish at the beginn of sommer.

The appartment is ideal for a young couple of two persons, not fare away public transportation a iimediatelly occupancy.

Property Characteristics

Listing ID117410
LayoutStudio
Floor1
Floor space35
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.