Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 99 m² bez realitkyAndrštova, Prague - Libeň

Andrštova, Prague - Libeň
PriceCZK 6,840,000


Právě dokončený půdní byt 99 m2 + 2 terasy (4,6 a 10 m2). Světlý, dřevěná francouzská okna, plnohodnotné výšky stropů nad celou plochou, hezké výhledy včetně pohledu na Pražský hrad, použity velmi kvalitní materiály a systémy, podlahové topení v celém bytě, alarm, bezpečnostní skla, klimatizace, datové rozvody, důkladná elektroinstalace, úložné prostory, ... , zelený vnitroblok, výborná dopravní dostupnost, kdy stanice metra Palmovka (a stanice tramvají i autobusů) je jen pár minut od domu. Centrum města je nedaleko. Jsou tu výborná místa na procházky a sport, kolem řeky se dá chodit či běhat - jedním směrem až do Tróje k zoologické a botanické zahradě a druhým směrem do Hloubětína i dál, kde je mimo jiné velký upravený park. Libeň má svůj charakter a dle názorů mnoha lidí nejen z oboru realit a developmentu je to velmi perspektivní čtvrť.

Více na www.andrstova.cz

Attic apartment which is beeing finished just now. Very light, high ceilings above all area, nice views including Prague Castle view, terrace 10 m2, used high quality materials and systems, floor heating everywhere, alarm, safety glases, airdonditioning,.... perfect traffic connection (3 to 4 minutes to Palmovka subway station), green yard. More information on www.andrstova.cz

Property Characteristics

Listing ID116636
Layout3+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space99
Floor6
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.