Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 35 m² bez realitkyU hostavického potoka, Prague - Dubeč

U hostavického potoka, Prague - DubečEquipped
Monthly rentCZK 6,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu skoro plně vybavenou garsonku - pračka, lednička, kuchyň.linka, varná konvice, mikrovlnka, stojací vysavač,barový pult + 2 barové židle, bar.pult odděluje kuchyňský kout od místnosti,pracovní stůl, stoleček, skříňová stěna. Není postel a pohovka. V předsíni 2 botníky, zrcadlo v předsíni a koupelně. V koupelně vana na míru. Navíc komora na chodbě jako další úložný prostor + sklep. Volná 1.2.2015.

Adresa na mapě se našla špatně, jde o novou výstavbu v blízkosti ulice Lomnická,mezi Kyjemi a Dolními Počernicemi (areál Jahodnice, stavěla Skanska,předání duben 2009).Klidné prostředí, na metro busem 15min (Rajská zahrada, Palmovka, Depo Hostivař). Za areálem začíná bruslařská stezka.Fotografie současné, ještě nevystěhovaný byt - veškerý tento nábytek bude odvezen.Přibude obýváková stěna, zmíněná rozkládací pohovka Ektorp, stoleček obývákový a nová lednička a pračka.uklizené a doplněné, připravené na nastěhování po 6.1.

Property Characteristics

Listing ID116129
LayoutSmall studio
Floor1
EPCA
Floor space35
Fully furnishedFully furnished
Building typeNízkoenergetická

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.