Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 91 m² bez realitkyKaroliny Světlé, Prague - Staré Město

Karoliny Světlé, Prague - Staré Město
PriceCZK 6,199,000


Prodám prostorný byt 3+1/B, 91 m2, ve 3.p. činžovního domu z 19. stolení v historickém centru Prahy, P1 - Staré Město, ul. Karolíny Světlé. Byt je v udržovaném, částečně rekonstruovaném stavu, koupelna s vanou a WC. Byt má balkon 3 m2, situovaný do klidného dvora. V blízkosti nábřeží a Národního divadla! Při rychlém jednání možná sleva!!! Možno poslat na požádání foto! S RK NEJEDNÁM!

Buy spacious flat 3 +1 / B, 91 m2, 3rd floor apartment building of 19 century in the historical center of Prague, P1 - Old Town Street Karoliny Svetle. The apartment is well maintained, partially restored condition, bathroom with tub and toilet. The apartment has a balcony 3 m2, situated in a quiet courtyard. Near the waterfront and the National Theatre! The quick action possible discount! Can send photos on request! With EA not act!

Property Characteristics

Listing ID114285
Layout3+1
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space91
Floor4
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.