Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 83 m² without real estate1. máje, Unhošť - Unhošť, Středočeský Region

1. máje, Unhošť - Unhošť, Středočeský Region
PriceCZK 2,500,000


Popis: Nabízíme Vám družstevní byt 4+1 s garáží, o velikosti 83m2, přízemí z 3p, cihlového domu, orientace oken V,Z. Dům je má nové vchodové dveře, nové stoupačky v plastu, nová střecha. K bytu náleží zánovní zděná koupelna s vanou a umyvadlem, WC, zánovní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči- elektrická varná deska, digestoř, myčka, v bytě 2 nové prostorné vestavěné skříně, podlahová krytina dlažby+ koberce, v celém bytě nová plastová okna a nové nové bezpečnostní dveře, nový plynový kotel pro vytápění a ohřev TUV,prostorný sklep s dveřmi, vysokorychlostní internet na domě. Měsíční...

poplatky činí 3230 Kč/měs . Garáž pod domem o velikosti 21m2 je zde zavedena voda a elektřina.Pouze 6 bytů ve vchodu. Výborná poloha – veškerá občanská vybavenost, velmi dobré spojení do Prahy. Anuita splacena. Osobní vlastnictví možné. NE REALITKY.

We offer a cooperative flat 4+1 incl garage 83 m2, first floor of 3 floors, brick house, windows E/W. The house has a new front door, new rising plastic pipes, new roof. Almost new bath also new kithen unit, electric hot plate, digestor, washer, plastic windows in the apartment new safety doors, new gas kettle, high speed internet,mothly fee 3230 Kc. Garage 21 m2 incl water and electricity. Only 6 apartments for one gate. Very good locaation, all civic amenities, very good connection to Prague. Annuity is paid. Personal property is possible. NO ESTATE AGENCY.

Property Characteristics

Listing ID113322
Layout4+1
OwnershipCooperative
Floor space83
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.