Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyKaráskovo Náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Karáskovo Náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Slunečný byt v příjemném prostředí Karáskova náměstí s výhledem do zeleně parku. Vhodný pro pár nebo 2-3 studující. Pokoje (13 a 22,5 m2) jsou neprůchozí. Dům i byt jsou po částečné rekonstrukci - fasáda domu, plastová okna, kuchyňská linka s varnou deskou a malou vestavěnou lednicí, v pokojích původní parkety, vlastní plynový kotel, individuálně nastavitelná topná tělesa v každé místnosti, koupelna s vanou, toaleta samostatně. V dosahu městské dopravy, parkování před domem. Možnost využít velký sklep.

Sunny flat with nice surrounding, outlook on park. 2 rooms (13 a 22,5 m2) with individual entrance. Flat is partially reconstructed - plastic windows, kitchen with small fridge, central boiler in bathroom, individual heating in each room. Public transport in walking distance. Parking in front of house. English speaking owner.

Property Characteristics

Listing ID113275
Layout2 bedroom
Floor2
Floor space60
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.