Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale Small studio • 250 m² without real estateJílové, Hodkovice nad Mohelkou - Hodkovice nad Mohelkou, Liberecký Region

Jílové, Hodkovice nad Mohelkou - Hodkovice nad Mohelkou, Liberecký Region
PriceCZK 2,899,000


Exkluzivně k prodeji řadový RD 5+1 s garáží a udržovanou,oplocenou zahradou se skleníkem a zahr.domkem a pergolou se zavedenou elektřinou,v obci Hodkovice n/Mohelkou-Jílové.Vzdálenost 13km od Liberce a 10km od Turnova.Dispozice:v přízemí prostorná garáž,prádelna se vstupem na zahradu,kotelna s kotlem na TP+elektrokotel,sklad paliva.V 2.podlaží je kuchyň,jídelna,obývací pokoj a koupelna se sprch.koutem a WC.Ve 3.podlaží jsou 3 pokoje a koupelna s vanou a odděleně WC.U obýv.pokoje a dalších 2 pokojů jsou prostorné lodžie.Dům prošel celk.rekonstrukcí,je komplet.zateplen,okna jsou vybavena venkovními bezpeč.roletami a vnitř.žaluziemi.Obklady stropů,stěn.Dům je uprostřed zeleně, vhodný pro rodinu s dětmi.V Hodkovicích veškerá obč.vybavenost. Cyklo i pěší turistika - Český ráj, Turnov. Na dojezd lyžařská střediska ( Bedrichov, Jested )

Koupě domu možná prostřednictvím hypotečního úvěru!

Property Characteristics

Listing ID112833
LayoutSmall studio
Building typeOther
Užitná plocha250
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.