Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 55 m² without real estateMarie Podvalové, Prague - Čakovice

Marie Podvalové, Prague - ČakovicePartially equipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Byt se zahrádkou a GS.

Pronajmu byt 2kk se zahrádkou a podzemním garážovým stáním v Praze 9 - Čakovicích. Byt o velikosti 55m2 a zahrádka 42m2 je velmi světlý. Byt se nachází v klidné oblasti, je bezbarierový, zařízený v moderním stylu, kuchyň kompletně vybavená vč. myčky a výsuvné potravinové skříně, velká šatna, v koupelně vana, WC oddělené, v oknech bezpečnostní fólie a žaluzie. Byt je nově vymalovaný s novou laminátovou podlahou, nově osazenou zahrádkou, vč. ratanového zahradního nábytku. Možné nastěhování od 20.10.2018. Vchod do domu je na chipy, okna jsou na západ.

Ihned u domu je autobusová zastávka autobusů 136, 275 a 911. Blízko domu je zámecký park a v místě je veškerá občanská vybavenost.

I offer a flat with 2 rooms and kitchen for rent. The flat (55sqm)is with a garden (42sqm) and underground garage in Prague 9, Čakovice. The flat is barrier-free, fully furnished in modern style, fully equipped kitchen incl. dishwasher, large wardrobe, separate toilet, security film on windows and sun-blinds.

Property Characteristics

Listing ID112555
Layout2+kk
Available from20/10/2018
OwnershipPersonal
EPCB
Floor space55
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.