Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 529 m² bez realitkyK.H.Borovského, Sokolov - Sokolov, Karlovarský Region

K.H.Borovského, Sokolov - Sokolov, Karlovarský Region
PriceCZK 14,000,000


Prodej třípodlažní prvorepublikové vily u hlavní silnice v lokalitě - Sokolov (12km od K. Varů). Vila byla vystavěna v roce 1922 a v roce 2008 prodělala částečnou rekonstrukci. Jedná se o třípodlažní budovu, která má zastavěnou plochu 529m2 a je umístěná na pozemku o rozloze 6.686m2. V 1.PP a 1.NP jsou komerční prostory (v současné době - wellnes studio). Ve 2.NP a 3.NP je dle stavebního povolení, možná realizace 5-ti velkoplošných bytů (1 byt cca 150m2). Vila je celá podsklepená. S ohledem na rozvoj rekreační oblasti Sokolovska (golfové hřiště, přírodní jezera a koupaliště, cyklostezky, Krajská nemocnice, dálnice,..aj.) lze vilu využít jako penzion, hotel, školící středisko,..aj. Parkování je na vlastním pozemku - 10 parkovacích míst. Vila je napojena na veškeré inženýrské sítě - elektrika, voda, plyn, kanalizace, telefon, internet,..aj. Vila je vytápěna ústředními radiátory z plynového kotle včetně podlahového vytápění, dále pak možnost vytápění teplovodní krbovou vložkou a příprava na vytápění tuhými palivy (dřevo, uhlí). Ve vile je příprava na centrální vysavač. Objekt je nepřetržitě napojen na PCO (pult centralizované ochrany). Dále je objekt vybaven vlastním kamerovým-monitorovacím systémem. Vila je zasazena v atraktivní lokalitě s dobrou občanskou vybaveností. Cena 14.000.000Kč. Při rychlém jednání - sleva.

E-mail: info@studio-visage.cz

First Republic's three-storey villa for sale at the main road in the area - Sokolov (12km from Karlovy Vary). The villa was built in 1922 and in 2008 underwent a partial reconstruction. It is a three-storey building, which has a built area 529 m2 and is situated on a plot area of 6686 square meters. In the 1st floor and 1.NP are commercial premises (currently - Wellness Studio). In 2.NP and 3.NP is under construction permit, may be 5-those large apartments (1 apartment approximately 150m2). The villa is a basement. With regard to the development of recreational areas Sokolov (golf courses, lakes and natural swimming, cycling, Regional hospitals, highways, etc. ..) can use the villa as a guesthouse, hotel, training center, etc. .. Parking is on private property - 10 parking spaces. The villa is connected to all utilities - electricity, water, gas, sewerage, telephone, internet, etc. .. The villa is heated by central heating radiators from a gas boiler, including underfloor heating and the possibility of heating hot water fireplace insert for heating and preparation of solid fuels (wood, coal). The villa is in preparation for a central vacuum. The object is continuously connected to the PCO (centralized management). Furthermore, the object has its own camera-monitoring system. The villa is set in an attractive location with good amenities. Price 14.000.000Kč. When fast action - discount.

E-mail: info@studio-visage.cz

Property Characteristics

Listing ID110174
LayoutOther
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space529
Floor4
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.