Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 66 m² bez realitkyJiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Jiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,600,000


Byt je po kompletní citlivě provedené rekonstrukci zachovávající původní secesní styl. Dobovou atmosféru umocňuje velmi kvalitní dubová podlaha a nadstandardní vybavení. Bezprostředně sousedící dvůr (cca 35m2) je využitelný jako terasa. Samostatné vytápění zajišťuje plynový kotel kombinovaný s ohřevem TUV. Stylové bydlení v klidné části centra Brna (zastávka MHD 3 minuty, Česká tramvají 5 min).

Flat is after complete reconstruction carefully preserving the original Art Nouveau style. The period atmosphere is enhanced by high quality oak flooring and optional equipment. With the flat is immediately adjacent courtyard (approx 35m2) usable as a terrace. Individual heating is provided by gas boiler combined with hot water. Stylish living in a quiet part of Brno city center (bus stop 3 minutes, Česká street by tram 5 minutes).

Property Characteristics

Listing ID109821
Layout3+1
Building typeBrick
Floor space66
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.