Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 300 m² without real estateNačetín, Kalek - Načetín u Kalku, Ústecký Region

Načetín, Kalek - Načetín u Kalku, Ústecký Region
PriceCZK 1,300,000


Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům na okraji obce Načetín u Kalku. Dům, který Vám v tomto hezkém kraji nabízím má zastavěnou plochu 150 m2. Nemovitost má jedno patro a podkroví, dřevěná okna a střechu krytou ethernitem. Jedná se o prostor bývalé restaurace, je zde celkem sedm obytných místností. V domě je k dispozici kuchyňská linka a bar. Podlahové krytiny jsou tvořeny dlažbou a dřevem. Do objektu je zavedena elektřina 220/380V. K nemovitosti náleží ještě pozemek o výměře 1655 m2, kde je možné trávit veškeré volné chvíle formou relaxace a celkového odpočinku. V okolí je dostatek parkovacích míst a udržované přístupové a příjezdové cesty. V obci najdeme kompletní občanskou vybavenost. Dopravní spojení je zajištěno pravidelnou linkou autobusu.

Dům se nachází v krásném a klidném prostřední na okraji obce. V okolí jsou rozsáhlé lesy, ve kterých je možnost houbaření. Jedná se o velice krásné místo a významnou chatovou oblast. Fotografie pořizovala RK. Prosím RK nevolat!!!!!!!

Property Characteristics

Listing ID108731
Layout7+1
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha300
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.