Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 36 m² bez realitkyPatočkova, Prague - Břevnov

Patočkova, Prague - BřevnovEquipped
Monthly rentCZK 9,200

+ Poplatky za službyCZK 2,500


nabízí k pronájmu luxusní byt 35 m2, 1+k.k. s balkonem v novostavbě na Praze 6, Břevnov. Byt je zcela zařízený nábytkem včetně vestavěné kuch. linky, ledničky, pračky, zařízení pokoje včetně televize, v předsíni je na míru zhotovená velká vestavěná skříň, v domě je k dispozici kabelová televize a internet. V bytě jsou nadstandardní plovoucí podlahy.

V domě je výtah. Vstup do domu je zajištěn čipovými vstupníky spojenými s videotelefonem v předsíni. V samotném bytě jsou bazpečnostní dveře. Okna bytu jsou do postranní ulice s volným výhledem do zeleně na východ. V bytě jsou euro dřevěná okna. Byt je ve 3. podlaží zděné luxusní novostavby. Přímo před domem je stanice 3 linek MHD se spojením na metro Hradčanská nebo Dejvická /doba jízdy cca 7 minut, dále je přímé spojení do Motola cca 8 minut a výhodné velmi rychlé spojení na letiště. V blízkosti je i výhodné spojení do centra tramvajemi s příjemnou jízdou okolo Pražského hradu.

V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost včetně polikliniky, lékárny, pošty a celé řady obchodů. Příme spojení je i do nemocnice Motol a Homolka.

V těsné blízkosti je i navazující rozlehlý park se zahradou Břevnovského kláštera.

Property Characteristics

Listing ID107803
LayoutStudio
Floor3
Floor space36
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.