Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 82 m² bez realitkyKoněvova, Prague - Žižkov

Koněvova, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 26,900


Nádherný zrekonstruovaný byt ve vyšším standardu dle komplexního návrhu architekta, v kompletně zrekonstruovaném domě z roku 1907 s atmosférou. Nachází se 15min pěší chůzí od samotného centra města v oblasti situované do zeleně Vítkova a zároveň naproti novostavbě polyfunkčního domu s hypermarketem a parkovacím domem. Vedle parku/relaxační zóny. Bus 1min, metro Florenc či Flora 5min. Koupelna v italském obkladu, bambusová podlaha, dýhované dveře. Sklep. Přijďte se podívat, budete okouzleni.

K nastěhování: 1/11/2008

Beautiful just reconstructed flat of higher level according to complete architect's project. Completely reconstructed building dated 1907 - historical atmosphere. 15min walking from the very center of Prague. Situated in green of Vitkov - park and relax zone. opposite to hypermarket and parking house. 1min to bus, 5min to metro Florenc or Flora. Bathroom in Italian style, bamboo floor, solid wooden door. Basement included. Come to see, you'll be enchanted.

Property Characteristics

Listing ID10606
Layout4+kk
OwnershipOther
Floor space82
Floor3
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.