Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 30 m² without real estateSenovžné náměstí 16, Prague - Nové Město

Senovžné náměstí 16, Prague - Nové Město
PriceCZK 2,990,000


Nabízíme byt po rekonstrukci v centru Prahy na Senovážném náměstí. Byt je ve výborném stavu, světlý, v bytě je vybudováno kvalitní patro na spaní pro dvě osoby - vysoké stropy. V ceně bytu je i veškeré vybavení, vestavěná skříň, manželská postel, kožený gauč, jídelní stůl a dvě židle, kuchyňská linka včetně sporáku a lednice, TV satelit, Hifi souprava...Byt je v pátém patře s výtahem. Na podlaze jsou parkety a dlažba. Z bytu je hezký výhled na Senovážné náměstí. Nízké měsíční poplatky. Byt je jen pár kroků od Václavského náměstí a od dvou stanic metra a tramvajové zastávky. Dohoda možná.

Newly built studio apartment (30 meters in size) is located right in the center of Prague, few steps from the Wenceslas sq. Apartment is fully furnished with stylish brand new furniture, kitchen corner is fully fitted with new appliances, new bathroom, great views of the Prague roofs, all fittings in the flat are very high quality.

Property Characteristics

Listing ID105132
LayoutStudio
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha30
Floor5
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.