Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 25 m² without real estateSedlákova, Brno - Stránice, Jihomoravský Region

Sedlákova, Brno - Stránice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,200

+ Service chargesCZK 1,300


Byt se nachází v I. NP nově zrekonstruovaného viladomu v rezidenční Masarykově čtvrti. Byt sestává ze zádveří se stropní skříňkou, odkládací stěnou, zrcadlem a botníkem. Odtud je vstup do sociálky (WC, sprchový kout, umývadlo a koupelnový set) a vstup do obytné místnosti s kuchyňským koutem. V kuchyni je KL s vestavěnými spotřebiči Whirpool - lednička, vařič, mikrovlnná trouba a digestoř. Kompletní sada nádobí. Další vybavení – jídelní stůl a 2 židle, TV stolek, rozkládací gauč s peřináčem, policová stěna, vestavěná šatní skříň s nádstavcem. Byt je všude osazen osvětlovacími tělesy, na všech oknech jsou horizontální žaluzie a garnýže. V domě je anténa a rozvody do všech bytů pro DigiTV, Satelit a internet. Podmínkou je nekuřák a žádné domácí zvíře. Vybaveno pro bydlení pouze 1 osoby. V ceně užívání okrasné zahrady s posezením. Volné ihned.

The small flat in the new reconstructed house in the residence district of Brno. One room as bedroom and livingsroom with kitchen unit - stove, microwave oven, fridge - all equipments are the Whirpool trade mark. There is the bed, big wooden wardrobe, table and two chairs. WC + Bathroom. All lights incl. The Venetian blinds on the window. It is possible: Washer, Digi TV, Satelite, Internet. Only 1 Person. No smoking, no pet. Available right.

Property Characteristics

Listing ID104598
LayoutStudio
Floor1
Užitná plocha25
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.