Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 69 m² without real estateDoubravická, Prague - Chodov

Doubravická, Prague - Chodov
PriceCZK 2,300,000


V dobře spravovaném panelovém domě po rekonstrukci (celkové zateplení, nová fasáda, plastová okna, rekonstruovaný výtah) prodám prostorný světlý byt 3+kk (byt byl kolaudován jako 4+1) v družstevním vlastnictví. Byt se nachází v 5. podlaží z 12, v klidné lokalitě, 5 min. pěšky od stanice metra Háje. Byt je po kompletní rekonstrukci - spojením obývacího pokoje s kuchyní vznikl moderní obývací prostor s kuchyňským koutem a novou kuchyňskou linkou. V bytě je nové zděné bytové jádro se sprchovým koutem a dvouumyvadlem. V kuchyňské části, předsíni, koupelně a sociálním zařízení je dlažba. Celý byt je vybaven žaluziemi a bezpečnostními dveřmi. Nové stoupačky. Byt bude volný k nastěhování v 11/2010.

Přímo na patře je uzamykatelná komora, patřící k bytu. Parkování je zajištěno buď přímo na ulici před domem, nebo možnost hlídaného parkoviště přímo před objektem. Veškerá vybavenost v blízkosti -škola, školka, místní úřad, poliklinika, obchody. V docházkové vzdálenosti Milíčovský les, nedaleko nákupní zona Čestlice včetně moderního Aquaparku. Výborná kvalita bytu i lokality, perfektní spojení metrem do centra. Kontakt - 602142158

Property Characteristics

Listing ID104585
Layout3+kk
OwnershipCooperative
Užitná plocha69
Floor5
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.