Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 34000 m² without real estateStračenská, Štětí - Štětí I, Ústecký Region

Stračenská, Štětí - Štětí I, Ústecký Region
PriceCZK 2,190,000


Stračí, velkoryse řešený objekt v centru dění vesnice, v blízkosti lesa. Jedná se starší objekt k zájmu milovníků koní, psů a volné přírody. Je možné koupit chalupu se zahradou za odhadní cenu a dále také v ceně 3 ha orné půdy. Objekt je postaven na 1125 m2 a v budoucnu je možné využít plochu pro dvougenerační bydlení.

Dům je částečně obyvatelný, je patrový a zděný. Vytápění na tuhá paliva, voda obecní, kanalizace není. Průčelí s ochozí je vhodné zachovat. Objekt doplňují seníky, chlévy, garáž a účelový sklep. Na prostorném dvorku najdete i malou zahrádku, prostorná zahrada za objektem byla v minulosti využívaná jako orná půda, nyní také jako dětské hřiště.

Doporučuji také pro využití ekologické farmy, chalupy s nutnou rekonstrukcí nebo jako investici do budoucnosti vzhledem k rozsahu komplexu nemovitostí s polnostmi a s možností další výstavby.

Property Characteristics

Listing ID103797
LayoutOther
Building typeOther
Užitná plocha34,000
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.